Vakantiehuisje in Drenthe

Geschikt als Bed and Breakfast

Vanuit een vakantiehuis in Drente genieten van rust, ruimte en natuur? Bezoek dan een vakantiehuisje van De Veurdeale. Wij hebben vijf ruime appartementen in een voormalig boerderij.

Vakantiehuis tot 4 personen

Knus en sfeervol appartement met zonnig terras

Vakantiehuis tot 9 personen

Ruim appartement met dubbele keuken en grote woonkamer

Vakantiehuis tot 4 personen

Rust en privacy in het achterste gedeelte van de boerderij

Vakantiehuis tot 5 personen

Ruim appartement met drie eenpersoon- en een twee persoons bed

Vakantiehuis tot 4 personen

Rust en privacy voor een ontspannen verblijf

Vakantiehuisje in Havelte tussen drie nationale parken

Zoek je een B&B die centraal gelegen is om te fietsen of wandelen in verschillende natuurlijke omgevingen? Zoals heide, bosrijk of omgeven door water? Dichtbij leuke stadjes om te kunnen eten, terrasjes te pakken en te winkelen? En wil je ook nog culturele activiteiten ondernemen? Maak een leuke planning bij aankomst, wanneer je geniet van een eerste bakje koffie of thee (aanwezig in het appartement). Van ons krijg je een heerlijk Drents Lekkernij voor erbij als eerste kennismaking met Drenthe.

Onze bed and breakfast ligt precies tussen twee nationale parken, namelijk Weerribben Wieden en het Dwingelderveld. Maar ook het bosrijke Drents/Friese Wold ligt op enkele kilometer. De uitgelezen plek om van hieruit te wandelen, fietsen of het watergebied weerribben / Giethoorn per boot te verkennen. Onze eigen trots in Havelte is het Holtingerveld, ook zeker de moeite waard als je natuurliefhebber bent. In al deze gebieden zijn tal van fiets- en wandelroutes. Fietsroutes zijn vanuit onze B&B eenvoudig op te pakken. Om te wandelen is er overal voldoende parkeergelegenheid.

Ook zitten wij precies tussen twee leuke stadjes Meppel of Steenwijk. Beide steden hebben meerdere pleinen wat je heerlijk op het terras kunt zitten of een lekker hapje kunt eten. Ook zijn er leuke winkelstraten. Wist je dat in deze stadjes ook kleine musea zitten?

Heb je nog meer tijd? Neem een kijkje in omliggende brinkdorpen als Diever, Dwingeloo of Ruinen. Of ga naar Fredriksoord, waar De Koloniën van Weldadigheid liggen. Een laatste tip is Zwolle. Zelfs dat is maar 20 minuten rijden met de auto.

Heb je geen eigen fietsen mee? Geen probleem! Wij hebben 2 E-bikes staan, voor de verhuur. Dat kost €25,- per dag per fiets en dan heb je ook nog een volle accu.

Ontbijt is optioneel voor €13,50 per persoon per dag. Wij hebben een ontbijtkaart waar je zelf je ontbijt op kunt samenstellen om verspilling tegen te gaan. We zetten het ontbijt ‘s ochtends voor de deur van je appartement.

Ook hebben we nog vier oplaadpunten voor elektrische auto’s.